DIA 1, DILLUNS



QUÈ VAM FER EL PRIMER DIA?



Va arribar el primer dia de la setmana, començava el crèdit de Síntesi. Durant les dues primeres hores vam dividir tota la gent de la clase en set grups diferents mitjançant set coordinadors que va triar la professora. Es va anar adjudicant cada alumne amb un coordinador fins que van sortir els set grups finals. Més tard la tutora ens va començar a explicar les "normes" i el plantejament que s'hauria de dur a terme durant tota la semana de la marató.



Al acabar el primer pati vam fer una xerrada sobre les malalties infeccioses, de la qual després haviem de fer un kahoot (test). Durant la mateixa, ens anavem fent preguntes que se'ns venien al cap. A l'acabar-la, les vam respondre i vam fer el kahoot. Aprofitant les mateixes preguntes, vam completar la fulla sobre els patògens.






Finalment, una professora va cridar un grup de persones per sembrar diferents microorganismes que habitaven, de manera desconeguda, a les nostres mans dins d'unes plaques petri, amb un medi de cultiu anomenat agar-agar. Vam fer diferents sembres, la primera amb les mans brutes, la segona amb les mans acabades de rentar amb aigua i sabó i finalment mullant-se el dit amb alcohol.


Al final del dia vam crear els díptics en els que haviem d'explicar el nostre bacteri i la nostra malaltia. Vam completar aquest amb dades curioses, explicacions, imatges, etc.

Comentarios